Bilden nedan, fotot från en kall vinterdag vid Storforsen Vidsel, blev  underlag för en helväggs fototapet i Polarbröds styrelserum. En bild som med all sannolikhet gick upp i rök i samband med branden i höstas. Hemsidan visar bara en bråkdel av bildarkivet. Stort urval av ex.vis älg-ren-rennäring Många bilder av naturskogar, samt kulturella spår av det slag som idag närmast saknas. Kontakta mig gärna för närmare upplysningar.

Bildspelen Djur och Naturmöten, samt ett bildspel om de spår och minnesbilder som människor lämnat efter sig är klara för visning. Kontakta mig gärna för mer information.


Boken Djur och Naturmöten, med hård pärm, 140 sidor, 23 kapitel, många färgbilder.  
Vid intresse, kontaka mig. 
info@bildstrom.se        tel 0706282088
Pris kr 200. ev frakt kr 45   totalt med frakt kr 245
Betalning till HB 6273-935 213 708 , Swish 076 1480845 ( Kristina H. J) Märk inbet med Bok,  Glöm ej namn och adress från avsändaren.
Exempel från boken nedan.

I boken Djur och naturmöten träffar läsaren Bl.a Skogsfrun-Den gåtfulla orkidén,får uppleva ett björnmöte där björnens kroppsspråk sade att det låter som älg, men doftar människa. Även vesslan som avslöjade sork-kraschen får ett eget kapitel. Dessutom en inblick i vad som händer med hierarkin i en älgflock när tjurarna fäller sina horn. Läsaren möter även Fiskgjusen som agerar som områdets närpolis vid sitt bo. Dessutom hur lärorikt det kan vara att bli lurad av en pärluggla. 

Hugin, Mumin, kanske Putin?  Fotoplats Suddesjaur Hugin, Mumin, kanske Putin? Fotoplats Suddesjaur


 

OBS..Missa inte att även kolla länkar till ett par album t.v om hemsidans startbild!