Bilden nedan, en kall vinterdag vid Storforsen Älvsbyn, blev  underlag för en helväggs fototapet i Polarbröds styrelserum. Hemsidan visar bara en bråkdel av bildarkivet som även innehåller Naturskogar, djur och natur. Stort urval av ex.vis älg-ren-rennäring samt bilder av tjäder och orre. Många bilder av naturskogar, samt kulturella spår av det slag som idag närmast saknas. Kontakta mig gärna för närmare upplysningar.

Bildspelen Djur och Naturmöten, samt ett bildspel om de spår och minnesbilder som människor lämnat efter sig är klara för visning. Kontakta mig gärna för mer information.


Boken Djur och Naturmöten, med hård pärm, 140 sidor, 23 kapitel, många färgbilder.  
Vid intresse, kontaka mig. 
info@bildstrom.se        tel 0706282088
Pris kr 240. ev frakt kr 45   totalt med frakt kr 285
Betalning till HB 6273-935 213 708 , Swish 076 1480845 ( Kristina H. J) Märk inbet med Bok,  Glöm ej namn och adress från avsändaren.
Exempel från boken nedan.

I boken Djur och naturmöten träffar läsaren Bl.a Skogsfrun-Den gåtfulla orkidén,får uppleva ett björnmöte där björnens kroppsspråk sade att det låter som älg, men doftar människa. Även vesslan som avslöjade sork-kraschen får ett eget kapitel. Dessutom en inblick i vad som händer med hierarkin i en älgflock när tjurarna fäller sina horn. Läsaren möter även Fiskgjusen som agerar som områdets närpolis vid sitt bo. Dessutom hur lärorikt det kan vara att bli lurad av en pärluggla. 

Hugin, Mumin, kanske Putin?  Fotoplats Suddesjaur Hugin, Mumin, kanske Putin? Fotoplats Suddesjaur
De två pratsamma korparna närmast stammen är helt säkert Hugin och Numin. Däremot har den tredje korpen som hela tiden misstänksamt sneglar mot väst en helt annan dialekt, Kan det vara Putin?

Bilden kan i likhet med de flesta andra bilder beställas som canvas eller vanligt papper i valfri storlek.

 

OBS..Missa inte att även kolla länkar till ett par album t.v om hemsidans startbild!

Älgar i vinterlandskap. Svart/vit bild. Till skillnad mot färgbilder stör inte den svartvita bilden helhetsintrycket vid förändringar, ex.vis vid tapetbyte. Klicka på bilden för att förstora.